close-icon

En totalleverandør på opplevelser

Momentium Event skreddersyr små og store arrangement. Vi er en totalleverandør som stiller med alt fra planlegging, teknisk produksjon, innhold, underholdning, servering, koordinering og prosjektledelse. Vi tar oss av artister, alt av mat og drikke fra våre dyktige samarbeidspartnere, og finner kreative løsninger som gjør eventet minneverdig.

Vi har kompetanse og erfaring til å håndtere store og små arrangementer. Våre medarbeidere har i en årrekke produsert firmaeventer, jubileer, festivaler og konserter på høyt nivå. Vår rekkevidde går fra store stadionkonserter til små intime tilstelninger. I tillegg har vi daglig drift av egne eventlokaler.

Momentium Event drifter Øygardshallene på Giske. Disse lokalene er populære arenaer til festivaler, messer, konferanser, festmiddager, bryllup og andre lignende arrangement.

Vi ønsker å være et profesjonelt ledd som hever kvaliteten på arrangement i Ålesunds-regionen, bruker lokal kompetanse til aktører i nærmiljøet og leverer bærekraftige løsninger.

Kontakt

Charlotte Dyb-Sandnes

Eventkoordinator

97142538

charlotte@momentium.no

Simon Mørk Pedersen

Daglig leder

98 63 35 10

simon@momentium.no

Utviklet av Kodebyraaet